fizik a+!

haha, baeklah, dimulakan dengan bismillah, hehe, baeklah, 3 ary berkorban jiwa dan raga untuk kecemerlangan SPM, berkampung yunk ooi art AKADEMI LATIHAN KEMAHIRAN BINA INSAN, agk nya lar tu, ta ingat sangat yew, huhu, wee~ ikut program smart fizik, alhamdulilah,..suda mningkat sdikit darjah kepandaian mengira velocity, dan rakan2 yg sewaktu dengannya, haha, penuh berjoget2 dengan macam2 formula dalam pale otak den ni haa..hahaha, naseb baek member2 bergotong royong mmbantu, wahaha, bangga lar tu mereka, hihi,dengan kedudukan tempat yang sungguh aman, kesejukan pada tahap takat lebur, haha (mentang2 lar baru lepas belajo sume tu) haha, memang terbaek lar, hehe, dapat teman2 serumah yang harok2 tahap bengong sume, credit to: bella, epah, azie, erra, anis n ros, sungguh gembira dapat beronggeng bersama kalian di malam terakhir uw, huhu, n thnx kuase 2, kepada bella, kerana sanggup dan sudi menjadi bantal aku mase kita mncekik@ beronggeng lar tu, besz doe nan kowang, cegu sroh tdow kul 11.45, kita?? kul 12.45 pon bz memvibrate kan diri, haha, erm, biler ag nk jmpw kowg doe, ag2 epah, hihi, haru edowp, haha, mengharungi hujan lebat bersama2, menjadi 4 org prtame yg ta tawu malu, g mkn dulu sebelum owg laen mkn.. haha (nk wt cmane, kitowang siap awl, sempoi2 jewp, owg laen yg siap ber lilit2 sane sini,) haha,  dok sane rase cam skejap jewp, hihi, sayang korang lar, hehe, ade mase, ade umow, kita jmpe ag ea? newr tawu modul 2 nnti, jmpeag ke., haha, wukeyh lar, smbung next story t k? hehe, tataa..

kata hati: rindu da kat diorang, time2 memekak kat dalam rumah tu, haha, sayang korang lar, wee~~ hehe :)

No comments:

Post a Comment