kami MENANG!

haha, dimulakan dengan bismillah, ok! merujuk kepada post title di atas, mesti ramai yang ingat, apew lar agknyewr yg kitorang menang, erm..err..err..actually, kitorang MENANGgung kekalahan, hihi, alar, bukan kitorang tak nak menang, just nk bg jewp kat depa2 tu biaq pi menang, kang tak bagi menang, nangez plak, balek uma, dok ngadu kat mak, hihi *nk sedapkan aty jewp, ==' hihi, erm, kitorang dapat no.5 daripada 5 team, huhu, almk! malu suda! ngee, alar,standard r, brlatih tak sampai 1 jam, then satu ary jewp kowt, hehe, oopssz! lupa plak nk bitaow, kitowang lwan BOLA BALING, hihi,bukan apew, terlupa je, peh! sumpa aq memg tak suka ngan dak jersi no;5 b.mas, glewp babeng r dy, siot tol, rejam bola cam kena saka, ape seh! da lar aku defend wall, hamek kau! mendapat lebamkat tangan, akibat menahan bola dia! sumpa saket, perit, da tu, dia jatoh ngan aku, situasinya, dia atas aku, reti dia bangun? oh! tak geram sangat! bongek! last2 aq yang bangun, tolak dia, teros minx tkow ngan cegu, geram, maen jahat, apew seyh, gedik lak tu, choyy! hurm, then congratez towk buda laki, permainan yang baek, bagus2, hihi, wukeyh lar, ade citer ag, cheqq story naa, k? tataa..

kata hati: kalah? kesah...hihi

No comments:

Post a Comment