menang jugak!

huhu, ok, dimulakan dgn bismillah, ok,! suda lame tidak meng-update ini blog, almaklumla, kesibukan melanda, dgn latihan netball nyerr, ahaa! bnda tu lar yg aq nk cterr ny,hihi,stelah pnat, brperang dgn SMK SEMENCHU pada prlawanan pertama, kemenangan berpihak kepada SMK BANDAR PENAWAR *ehem-ehem, skola cheqq lerr tu, hihi then, second game, brperang dgn SMKA BP, hamek kao, mcm nk putus nyawa lar siot, menjaga GA dy, haiyaa...MUJURLAH perlawanan seri yek 13-13, tp still kene marah lar jgak, huhu,dgn demamyg mlanda, mk aii...redah jewp r, naseb baek tak pengsan kat dalam court, bak kata my sis''mampus adik aq,'' haha, thnx lar akq yaw! hoho, then, dgn brdebar2 nyew, nk tggu result, sape johan kmpulan a, nseb baek ktowg johan, huhu, berpelok2 lar bramai2, hihi,trbaek r! then...under fifteen takeplace, dowg pown johan gak, trbaik r!
then...balek uma....zzzz...zzz....zzzz...zzz.....
                                                            
keesokan harinya! haha, dengan penuh smangat nyerr, brharap dapat menewaskan SMKTD, tp hampeh, kalah,21-17 hurm, kene mara, satu team nangess, haii....sedih sgt, naseb baik ade ibu2 yg bagi support kat kitowng, alhamdulilah, penentuan tmpat ke 3 n 4, mlwan dgn SMKA, (lagi) kitowang all out gilerr2!nk buktikan! then, hamek kao! balas dendam kembali, 24-12,huhuhuhu, wee~~akhirnya, trbaiklar, bersyukur, dapat melihat cegu tak mara2 kami lagi, huhu congratez towk under fifteen yg dpat jdik johan! thniah! pegi J lar kowg, huhu, smoga brjaya adik-adik!
 H.O.T.T.O.G.O UNDER EIGHTEEN HOTTOGO!! BP GO!!
haha, will be missing those sweet time,taown dpan da tak merasa lagida, huhu, takpe, kenangan terindah guys! congratez!!

kata hati: naseb baik menang, kalau tak, kompem update blog ni ngan berjuraian air mata, hihi,TAHNIAH UNDER EIGHTEEN n UNDER FIFTEEN SMKBP!!

No comments:

Post a Comment