kenapa dia perlu ada?


assalamualaikum, melihat tajuk kat atas tu, macam pelik? act memang pelik pon, semenjak da naik sekolah ni, mak aii.. homework, nah hamek kau! setimbun jagung, bak gunung everest terpaksa ku pikul, haha, baik tak peribahasa baru? hehe. ahah, since 13/6 aritu, sekolah dah jadik ibarat rumah kedua, terbaik punya, tiap2 hari mesti dok daripada pagi sampai petang kat sekola, balik rumah kejap. tido membongkang, bangun, maghrib, then, pegi sekolah balik, seronok tak rutin harian aku? bestnyerr! ==' penat tau tak! aku sangat berharap yang satu hari bangun daripada tidur pukul 545 tu, takde keje sekolah yang cegu nak bagi! alangkah seronoknya! tapi TAKKAN MUNGKIN!! ok? jangan pernah nak bermimpi yerr.. ada kempen terbaru nak uar-uarkan ni, KATAKAN TAK NAK KEPADA HOMEWORK!!

No comments:

Post a Comment