timbunan kerja yang banyak!


ahai! assalamualaikum.. hehe, ok, nak story sikit ni, keje sekolah sangat BANYAK! menimbun2, seminggu yang lepas, cheq tak perasan pon ada keje banyak camtu, hehe, *actually, buat2 tak perasan, hihi, perlu ke ada keje sebegitu banyak? haiyaa, manyak pening meyh...yang da siap sikit sangat, hehe, ada lar 1-2 subjek, huhu, yang tak siap, pon ada lar 4-5 subjek, haha, hebat tak? dengan berbekalkan cuti yang tinggal 4 hari lagi, hihi, redah je lar, hihihihi, my mother dok nyanyi kat telinga ni ha, and guess what? my answer, hihi relaks r mak, spm jauh lagi, haha, mau tak kena cubit beb, hihi, ok lar, mau online benda lain meyh..hehe, bubye!


kata hati: pening sebenornye nak siapkan segalanya! berserah!

No comments:

Post a Comment