aku hargai itu..

ok,assalamualaikum, hehe, nak mula post ni, dsebbkn atas desakan kakak ryry. n kakak aniss, hihi jgan mare, nk story ni, bismillah, di suatu malam yang hening...........
eh, apa salah aku kat kau doe, si gunting tarik tangan aku, tanya ape salah dy kat aku, sambil nangis2 beb, aku pantas mengerutkan dahi lantasmenarik tangan aku daripada dia, dan jawab, apa masalah kau ni? kau yang kata kitorang sume dpd blakang, kau ingat aku tak tau sume tu, aku dengar dengan dua pasang telinga aku lar, tak payah nak berlakon sangat, dah! then, dia nangis and dia pegi jumpa tauhu, si tauhu cakap,still tak settle lagi ke,n gunting cakap, dia tak tau apa salah dia, dia tunjuk kat aku, cakap kat tauhu, aku tak nak cakap apa salah dia, then............
tamat kat situ coz aku bangun sahur...hahaha

kata hati: mungkin dia diburu rasa bersalah, sampai terbang masuk dalam mimpi aku..heish,*geleng kepala..hihi

No comments:

Post a Comment