kawan saya cakap...

kawan saya cakap...

nadd! jgn mmbebel boleh tak?*sebab,saya suka bebel2 kan sahabat2 saya.

kawan saya cakap...

nadd! jgn la marah!*saya tak marah! pitch suara saya nada tinggi, saya tak marah pun KEDENGARAN macam saya marah.

kawan saya cakap...

nadd! jgn cubit!*saya punya tangan memang macam ketam,tangan tak reti duduk diam! suka cubit!

kawan saya cakap...

nadd! kau jangan nak start fikir!*saya suka untuk start berimaginasi, dan kadang2 kebetulan terjadi!

kawan saya cakap...

nadd! DIAM!*then, i will SHUT MY MOUTH, sebab kena marah dengan diorang, hehe






kata hati: tu semua yang kawan saya selalu cakap, hihi, tapi saya suka buat semua tu!

No comments:

Post a Comment