10 weird facts about me


assalamualaikum, pada petang yang indah dan ditemani angin yang sepoi2 bahase, saya > tuan punya blog ni nak post something yang menarik tapi pelik pasal SAYA. eheheheh..nak tau tak? *angguk jelah ea..ok..then scroll ke bawah..jangan gelak plak, tapi kalau nak gelak, cepat2 tengok balik tajuk posting  ni..memang pelik sikit..ok, ready?





10 WEIRD FACTS ABOUT ME

\ kalau makan telur goreng, korek telur kuning dulu dan tinggalkan telur putih, last baru makan
\ kalau makan roti gardenia yang 60sen tu, makan tepi dulu, baru makan tengah *tak makan krim dulu
\ makan telur goreng yang fully cooked je, 
\ suka makan coklat ketika cair *walaupun agak comot
\ tak suka pijak tanah yang lembek2 and basah *especially lepas hujan, aiyaa! berchenta la kalau nak pegi             
 belakang uma
\ tak suka minum air teh O
\ tak suka minum air manis waktu breakfast
\ sangat suka makan ais *walaupun tahu akan buat perut buncit =.=
\ tak suka makan mee/nasi/meehoon dengan sambal *except nasi lemak
\ suka tulis huruf A kecik secara terbalik *ramai yang nampak mesti tegur


ok! that's all for today k? tak payah tau lebih2, agak bahaya..hehe..ok, thanks for reading!


kata hati: mesti ada yang kata, tak pelik sangat, and mesti jugak ada yang kata mengada-ngada, but do i care?

No comments:

Post a Comment