Berbeza

assalamualaikum , lama tak post . lama tak hidup dalam alam blog ni . lama diri ini sibuk dengan hal dunia . aipp . ayat tak boleh bla betul . haha . yup ! dah naik sem baru . second sem dah bergelar TESLians kat KPTM ni . macam-macam ragam manusia ada. kadang-kadang seram . lucu . pelik pun ada . and yaaa . new section mates babes ! HAHA . its not that easy nak masuk kepala dengan orang baru . lagi-lagi memang tak kenal . lecturer baru . ada yang annoying . hakkk tuihhh ! ahaa . nampak kan ? lalalala . tapi ada seketika rasa lain tu datang . i dont know why . lol . i think thats all . like darrr . good night . thanks for the time reading this thing yaw ! :)

                                                                                                              lots of love : me :)

assalamualaikum , rasanya dah lama tak update kat sini , dan dah lama jugak tak update kat situ . mungkin ni  sambungan new life aku yang dah pun sampai penghujungnya . 11.11.2012 , last paper. sem break start. goodbye haunted hostel. goodbye orange college. goodbye crazy besties. goodbye awesome classmates. goodbye busy mamak. goodbye delicious waffles. goodbye everything . see you in sem 2 . :D