ADA APA DENGAN SAYA??

Hmm, hai kawan. Saya tau yang saya dah buat awak rasa JENGKEL dengan saya kan? Yelar,saya buat awak macam awak dah tak wujud lagi dalam hidup saya, kan? Kalau awak perasan lar, saya dah tak layan awak lagi, dulu awak lar merangkap personal assistant saya, tapi sekarang dah tak lagi, awak rasa tak apa yang saya rasa? Maaf kawan..saya pun tak tau ADA APA DENGAN SAYA..??sampai saya menjauhi awak, saya harap awak tak ambik hati dengan perbuatan saya, tak pe, raya taun depan saya mintak maaf kat awak k? itu pun kalau umur saya panjang, kan? Saya nampak apa yang ada dalam mata awak tiap kali saya terpandang awak,. Saya tau yang awak bingung dengan perangai saya, kan? Tidak semena-mena saya menjauhi awak. Sesiapa pun akan fikir macam tu kalau benda macam tu jadi kat diorang, right?  Tapi maaf kawan, saya tak boleh nak fikir kenapa saya jadi kan awak mangsa ‘taufan monsoon’ yang melanda saya ni, entah la, mungkin saya hanya mahu bersendirian, kot..saya tak tau lar kenapa, terlalu banyak benda yang saya harus fikir sekarang, saya harap awak faham, mungkin satu hari nanti,awak boleh ambik balek tugas awak yang dulu tu.kan? sampai satu saat nanti, mungkin kita boleh jadik macam dulu, tapi mungkin tidak sekarang,.sekolah pun dah nak cuti akhir tahun lah kawan, tapi takpe,tahun depan masih ada.awak tunggu ya? Saya akan usaha tok mengembalikan tugas awak yang saya ‘fired’ awak tanpa apa-apa notis tu, maaf sekali lagi, BEST FRIEND FOREVER KAWAN..

No comments:

Post a Comment