SEKEJAPNYA!!

Hai..14/11 ni genap dah setahun hubungan saya dengan dia, sekejap je rasanya, pejam celik,pejam celik, dah setahun dah,n dah hampir 5 bulan gak lar dia tinggalkan saya, mesti punyaada yang keliru, sbb tadi kat atas ckap dah nak genap setahun kan? Tapi pastu cakap dah tinggalkan pulak kan? Hehe, it’s too personal. Just let me keep it as a secret dah lar. Right? =) tak tau lar nak bagi hadiah ape.. lagi pun EKONOMI tengah betul-betul merudum n jatuh merosot dengan mendadak ni..!! but, akan diusahakan,.. tapi hadiah tu penting ke? Rasanya macam tak, kan? Rasa kasih dan sayang antara sesame MAKHLUK tu lagi penting, rasanya dia tak bersifat materialistik langsung,n tak cerewet pun, senang kan?  Lagi pun, dia ada cakap ari tu, yang dia tak nak menyusahkan saya, tapi ntahla, NO COMMENT!! Huhu, rasanya cerita pasal si dia ni,memang tak patut tok dipanjangkan, cukup lah hanya saya dan dia aje yang tahu, that’s all, semoga hubungan kita ni akan bertahan lama dan lama dan lama lagi, ryte? LUV U!! =)

p/s: maaf ye, blog ni hanya menggunakan kata ganti diri sahaja,tidak akan mendedahkan identiti makhluk-makhluk yang terdapat di dalam blog ini. Harap maklum..

No comments:

Post a Comment