tension! duka, pelik! geram, tak paham!

hurm, ok, salam dihulur dulu, assalamualaikum..ting ting, ok tgok tajuk tu, memang cam pelik kan? satu posting, tapi nk ade byk2 cterr lakk, hurm, actually ,memang byk nk story,p aq sndiri tak tau nak start cmane, hai...sangat banyak yang menimpa, hurm,, rasenyerr ni sume buat aq lebih tabah..kot?? ok lar, berbalik kepada cterr tadi, ok lar, aq nk mulakan dgn tajuk yang first tu, ok?

tension?? ntahlar, sejak akhir2 ni, rase tu dok ikut jep aq manerr aq peg, bongokk kan dia? dok ikut aq pehal, aku suruh bla, dia tak nak, dia kata, dia suka buat aq tension,hey! bla lar doe, kau buat aq menangis setiap malam, hmm, mengenangkan sume ni, rase cam nak lari jauh2, nak jerit kuat2, hmm....haa? sebab ape aq tension?? yup...it's EXAM WEEK!! hurm!!

duka?? yup, kenapa mesti ada D to the U to the K to the A, WHY?? somebody please explain to me...hmm, sambil taip posting ni, nak nanges pon aderr, sampai ati kan dia buat aku cmni, aperr salah aku kat dia, takde buat paperr pon, then ttbe jep, dia hilang camtu jep, WHY???

pelik!! ahah, ni pon satu lagii perasaan yang dok membelenggu dalam pale otak ni, bongok! hurm, yang sume perasaan ni suka sangat kat aq pehal, hurm! aq takde carik depa pon, yang depa nak sibuk2 dok melekat kat aq pasai apa! pelik!

geram! aperr rase korang? lau bilerr korang tak buat salah, tapi ttberr jep korang dihukum macam korang buat salah, hmm, mesti rase sume yang aku rase skang ni, p nak buat cene, life must go on dear... even in a bad..bad...way...

last but not least,  tak paham???????? aku mesej hari2, satu pon tidak berbalas, kawan aku mesej, HANYA SEKALI, cepat jep berbalas, tak paham kenapa?? susah kan?? cmane lar nak settle sume ni klau dia tak nak kompromi, oh..i'm in exam, jangan lar buat org rase sangat tension, org carik dia, dengan harapan dia bole tolong dgar masalah yang setimbun mengalahkan gunung everest tu, hey, pless..hurm,

ahah, that's what u call perasaan yang bercampur baur, bergelodak menjadi some feeling yang rase cam nk baling sume benda, oh ya! same lar rasenyerr bilerr time jawab paper addmath, oh damn! glerr susa! cam nk nanges jep jwab paper 2, naseb baek!mujurlah! paper 1 agak senang, feuh...what a released! ok! alhamdulilah!

kata hati: semoga semua perasaan ni hilang begitu shaja,ok, insyaallah, semoga exam ni berjalan lancar, n dipermudahkan segalanya, insyaallah...

No comments:

Post a Comment