terima kaseh!!

wee~~ hihi, ''selamat hari jadi'' haa?? sangat terkejut! apabila akaq tunjuk teddybear besar colour pink, hihi, comeyl nye!! thanks! ahah,, tu lar situasi ptg td,hihi, cgt comeyl lar, terima kaseh akq,hehe, tak sangka langsung yang akaq akan bagi teddy pink tu, hihi, besar plak tu, hhi, thanks very much! much! ahah...memang terkejut, ingatkan lar nak bagi aperr,hihi, nak tgok tak teddybear tu, name dia cikk gemel, hihi, comeyl,, sat naa....nah hamek tgokk gambar ni,,





haa,those picture amek kat with my webbie, hihi, tu yg tak brape nk lawo, takpe lar, my blog, hehe,ape pown, thnx so much! wee~~



kata hati: sangat berterima kasih kakaq, syg kakaq sgt2, wee~~ hadiah hari jadi terhebat!

No comments:

Post a Comment