menjadi kenangan

ok, assalamualaikum, wee, hurm, ok, dah lama sangat tak update blog ni, haiyak! haha, hilang semua habuk, wee, ok2, ape yang kenangan? haa, nak story ni, beberapa hari sebelum ni, aku dengan group aku, THE BINGAI lar sangat,haha pergi lah menghabiskan waktubersama, almaklumla, nnti dah habes skolah, mesti dah takde masa nak bersama2, bak kata ummy, dah tak sabar nak keje kat marrybrown,haha, aha! kitorang sume pergi online berjemaah kat library awam, then dah sibuk tagged post, ish3, then, pegi minum kat medan, kat kedai cyra, hihi, mujurlah dapat harga RM1 bagi secawan ABC, hahaha, baik ah cyra, hee, pastu kitorang teruskan perjalanan, gerak pergi taman! yay! disini lah sifat kebudak-budakan itu keluar ye, haha, main buai, haha, tak pelik, budak form5, main taman, haha, sumpah kelako! hihi, tapi, tu lar yang best! takkan dilupakan! wee~~ sayang korang lar, anis,cikk ryryummypupu, cyra, tasex, ekyn, n azie, hihi, korang lar the best!
kata hati: sayang korang sampai bila2! teringat kita redah hujan sama-sama! hihi

No comments:

Post a Comment