entry ini tidak memerlukan tajuk

hmm, assalamualaikum, hari yang ceria!  yup, ceria sangat, masa kat sekolah tadi la kan, memang gelak aje kejenya, nak2 bila time duduk buat BM dengan si tasex, *ehem2, ko yang ckap ko tak kesah kan, ahaa, aku buat, hihi, then, masok plak si arep adudu, haha, nama tu memang khas aku bagi kat kau arep, ngee~ sebab kau gelak macam objek empat segi warne hijau tu, hehe, erm, citerr pasal lens jatuh la dengan cyra n sal, haha, memang tak r kan, kalau korang citerr ngan aku, KOMPEM, aku akan memanjangkan citerr tu dengan menambahkan sikit imaginasi ke dalamnya, hihi, apa2 pun, langit tak selalunya cerah, mimpi tak selalunya indah, kari tak selalunya sedap,=.= hmm, tetibe dilanda perasaan yang BERGELORA,*curik words ekyn, hehe, ntahla, tak tau kenapa, maybe sebab terlupa nak tulis jumlah perkataan kat bawah rumusan? takot kena marah? yup...mungkin,..antara faktor2 yang mendorong ke arah PENGGELORAAN hati ni..dan juga, ditambah dengan perasa lain, menjadikan hati ni, semakin tambah bergelora, hampir nak karam je ni, tapi sabor!




kata hati: sabar itu separuh daripada iman!

No comments:

Post a Comment