selamat berpuasa!

ok, assalamualaikum, hihi, ahah! masok ramadan keempat ni lar baru aku berpeluang nak ucapkan selamat menjalani ibadah puasa di bulan ramadan ni,ok? haa, nk story ni, ni pasal sibuk2 ngan beli mknan kat bazar, ni lah padah dan akibat sibuk sangat nak makan roti john, merana badan la seyh, hmm,, habis, muntah semua time sahur, dah tu tambah lagi ngan sakit2 yang sewaktu dengannya, haishh..memang kerana pulut santan binasa, kerana roti john, saya merana, *peribahasa baru tu, hihi, hmm, so pengajarannya, jgn la nak beli makanan ikut suka hati je, tak payah la nak kepingin makan western buka puasa, dah mendapat untuk diri sendiri, terbaik hadiah bulan ramadan 2011,ok lar, nak update tu je, so, selamat berbuka!

kata hati: tak nak lagi makan benda-benda macam tu lagi, taubat!!

No comments:

Post a Comment