oh bergayanya aku!


ok, dimulakan dengan bismillah, hehe, assalamualaikum, nampak tak banner kat atas tu, ahha, mesti nampak, hihi, so, saya, NADIATUL AISYAH BT MOHD AMIRUL HAKIM telah di-TAG oleh cikk ryry untuk join contest ni, hee, eventhough ini contest yang kedua untuk saya, tetapi, hasrat hati ingin mencuba begitu tinggi, *takdelah tinggi mane sebenornye, saje2 mengisi masa lapang, erm, actually i'm not so good in posing, but i try my best dengan mempertaruhkan foto berikut: *takde la bergaya pun, simple pimple je, taraa..











  
ok lar, tu je gambor2 yang rase nak dipertaruhkan, simple kann? tau! hehe, walaupun orang kata 7 itu lebih afdal, tapi takpe, 3 itu sudah mencukupi, hehe, erm, kalau cikk ryry ade pantun nak bodek, cikk nadd pon nak jugak., ehem2..

''pergi menangkap si rama-rama,
bawak bersama sebijik kelapa,
kalau tak dapat tempat pertama,
tempat kedua pon ok ape?''

hehe, demikianlah pantun saya ye, harap2 bole lerr mnanag, *tinggi melambung angan2 ni, haha, mat jenin betol! 
contest ini akan di-tag kepada :
     >nani
     >cikk ryry
     >aniss

kata hati: suka suki saje masuk! not confident at all!







No comments:

Post a Comment