penyeksaan!


assalamualaikum w.b.t. title entry tu je memang dah buat aku makin terseksa, bukan setakat zahir dan batin, malahan seluruh jiwa dan raga pun turut sama terseksa. haaii. semenjak kebelakangan ni, aku dah jarang dapat online coz laptop aku masuk wad. haiyaa..kebosanan melanda. tambahan dengan rasa sakit hati bila on laptop lagi satu, tak sempat nak online lame2, dah shut down sendiri. malang tak nasib aku? kan? =.= bilalah laptop tu nak ok..hmm..


kata hati : i'm glad u were around! 

No comments:

Post a Comment