kenangan itu indah



assalamualaikum, selamat malam! sesi persekolahan dah 3 hari bermula..oh! alangkah bestnya, kalau dapat ulang balik masa tu..hmm..how i do hope for that..sejak dah  habis sekolah ni, kerinduan pada teman-teman rapatku semakin mendalam, lagi-lagi bila duduk sorang-sorang, n teringat kisah-kisah silam, kes-kes yang kami buat,dan masa-masa yang kami habiskan bersama..

antara kenangan yang paling aku tak akan pernah lupakan ialah :

# kena panggil kaunseling ramai-ramai (itu first time untuk aku!)


# gaduh dengan si tuttttt


# main taman sama-sama (nampak sangat tak matang, hehe)


# online berjemaah


# bergossip bersama


# kongsi air kat kantin same-same


# speaking ntah hape-hape bersame (i really miss that time)


# kena marah ngan PAPA sebab turun rehat awal


#kena rotan bersama-sama (ponteng sekolah!)


# kena denda ketuk ketampi bersama sebab failed add maths!

sangat banyak! masa sekolah dulu, sebok sangat nak habiskan, tapi sekarang, i had started missing all those things! missing my MEURRANS'

#anis, cik ryry, ummy, tasex, cyra, pupu, ekyn


kata hati : i miss all that sweet moments!

No comments:

Post a Comment